Meteen naar de inhoud

VADIS ODJIDJA-OFOE WORDT PETER VAN F.C. DRACUNA.

Fantastisch nieuws: niemand minder dan Vadis Odjidja Ofoe wordt peter van onze club!


En dat is geen toeval: Vadis is immers geboren en getogen in Gent en heeft een hele tijd van zijn jeugd in de Bloemekenswijk gewoond. Als kind kwam hij dikwijls voetballen met zijn vrienden op de Dracuna-site.


Het vervolg is bekend: Vadis bouwde een mooie carrière uit als profvoetballer bij clubs als RSC Anderlecht, Club Brugge en KAA Gent. Hij speelde zelfs even in de Premier League (Norwich City) en schopte het tot Rode Duivel.


Momenteel beproeft hij zijn geluk in Kroatië bij Hajduk Split. Maar hij blijft onze buurt een warm harttoedragen en belooft zeker binnenkort eens langs te komen.


Vadis: “Vooral het sociale aspect van F.C. Dracuna charmeert mij. Ik vind het fantastisch dat kansarme jongeren uit de buurt ook de kans krijgen om aan te sluiten bij een club. Via de gratis open trainingen op woensdag worden zelfs ook kids die niet ingeschreven geraken bereikt: alle leeftijden en niveaus zijn daar welkom. Daarnaast probeert F.C. Dracuna de ganse (zeer diverse) buurt te
betrekken via activiteiten, waaronder de cafetaria die binnenkort open gaat. Vrijwilligers en geïnteresseerden krijgen ook de kans om opleidingen te volgen, bijvoorbeeld om trainer te worden.”


Meer info: Björn De Grande (0486 17 64 63) www.fcdracuna.be – fcdracuna@gmail.com – https://www.facebook.com/fcdracunagent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *